TALOYHTIÖILLE JA ISÄNNÖITSIJÖILLE

Pihasuunnitelmasta voidaan laatia virtuaalimalli, jonka avulla on helppo hahmottaa ja tarkastella suunnitelman ratkaisuja. Virtuaalilasit mahdollistavat siirtymisen suunnitellun pihan reaalimaailmaan ja pihakävelyn aikana voi ilman rajoituksia katsella miltä uusi piha näyttäisi !


Taloyhtiöille tarjoamme kokonaisvaltaista pihasuunnittelua ja sitä täydentäviä palveluja. Erikoissuunnitelmat ja arvioinnit toteutamme yhteistyössä alikonsulttiemme kanssa. Meillä on toimiva yhteistyö muiden alan suunnitteluyritysten kanssa, jolloin pystymme tarvittaessa vastaamaan myös mm:

  • pihan mittauksesta ja kartoituksesta
  • LVI-suunnittelusta
  • sähkösuunnittelusta
  • rakennesuunnittelusta
  • geosuunnittelusta

Taloyhtiöiden pihojen suunnittelussa toimiva yhteistyö isännöitsijän, hallituksen ja asukkaiden kesken on erityisen tärkeää. Mielipiteitä on usein yhtä paljon kuin osakkaitakin. Suunnittelijan tehtävänä on annetuista lähtökohdista laatia suunnitelma, joka täyttää sille asetetut esteettiset, tekniset ja taloudelliset vaatimukset.

Päätöksenteossa erityisen tärkeää on, että kaikki osakkaat ymmärtävät suunnittelijan esittelemät ratkaisut ja voivat esittää mielipiteensä niistä. Taloyhtiöiden pihojen suunnittelussa panostamme laadukkaaseen suunnitelmien havainnollistamiseen 3-d mallien avulla. Palautteenanto suoraan suunnittelijalle on mahdollista lähettää internetin kautta. Toteutuskustannuksia seurataan ja niistä tiedotetaan suunnittelun alusta lähtien.

Ainakin 10 syytä valita meidät:

Listasimme tähän vähintään 10 syytä, miksi pihan suunnittelijaksi kannattaa valita meidät.  Lue lisää...